Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på en række ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt får jeg mine varer?

Du kan forvente at modtage dine varer i løbet af 1-2 hverdage. Varer, der er bestilt inden kl. 12, vil normalt blive afsendt samme dag. Har du en ordre, der haster særlig meget, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan gøre vores yderste for, at du modtager varen hurtigst muligt. Skulle en vare mod forventning være udsolgt, vil du altid få besked. Det er altid en god idé at bestille i god tid, især hvis du har brug for store mængder sten. 

Vi sender normalt med GLS, som lover levering den følgende hverdag. 

 

Hvad koster fragt?

Fragt koster 45 kr. uden omdeling (dvs. du henter din pakke i din lokale pakkeshop) og 59 kr. med omdeling. Du får fri fragt til pakkeshop ved bestillinger over 500 kr. De nævnte priser gælder såvel privat- som firmaadresser. 

 

Kan man selv afhente sten hos jer eller komme at handle på adressen?

Rhinstene.dk er overvejende en webshop og drives fra et privat hjem, men du er velkommen til at lave en aftale om at komme og få råd og vejledning og prøve dig frem med farver og størrelser – eller blot afhente dine bestilte sten for at spare fragten. Vi har åbent efter aftale – skriv til info@rhinstene.dk, hvornår du gerne vil komme, eller kontakt os på tlf. 50727600 (også sms). Vi er fleksible med tidspunktet for besøg, men henstiller dog til vores kunder så vidt muligt at lægge aftalerne inden for normal arbejdstid, dvs. hverdage inden kl. 18.

 

Hvilke betalingsmidler modtager I?

Du kan betale elektronisk med dankort, MasterCard, VISA og alle andre internationale betalingskort, samt MobilePay og ViaBill. Herudover kan du også vælge at overføre betalingen til vores bankkonto. Har du problemer med at få betalingen til at virke, sidder vi altid parat til at hjælpe.

Handler du fysisk på vores adresse, kan du betale med MobilePay eller kontant.

 

Kan jeg bytte en vare til noget andet?

Du kan altid returnere en vare inden for 30 dage og få dine penge retur, jf. vores handelsbetingelser. Og så kan du bestille en ny vare i stedet, hvis du ønsker det.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt mit køb?

Du har fuld returret inden for 30 dage, også selv om du har åbnet en pakke sten for at se farven. Varen skal returneres i original emballage, og du kan ikke returnere dele af pakker. Ønsker du at returnere, skal du kontakte os på info@rhinstene.dk. Du kan ikke returnere ved at undlade at afhente din pakke. Der opkræves et gebyr på kr. 50 til dækning af vores udgifter ved uafhentede pakker. 

Varen, der returneres skal pakkes godt ind (en boblekuvert er normalt en god løsning), så stenene ikke går i stykker. Husk at skrive afsender på, så vi kan se, hvem der returnerer. Returvarer skal sendes til vores adresse: Rhinstene.dk, Holmstruphøjvej 71, 8210 Århus V. Vi modtager ikke returneringer, der skal hentes i pakkeshop. Sender du alligevel til pakkeshop, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr på 50 kr. for vores ulejighed med at hente den. Når vi modtager dine varer, kan du forvente at få dine penge retur inden for højst 8 dage. Se i øvrigt vores handelsbetingelser for yderligere detaljer.

 

Kan jeg være sikker på, at jeres varer er ægte?

Ja! Vi køber alt direkte fra producenterne, så det kan vi garantere. Vær opmærksom på, at billige sten undertiden sælges på nettet som Preciosa eller Swarovski, endda i falsk, kopieret emballage, så pas på ikke at blive snydt. Nogle webshops bruger også uretmæssigt Swarovskis produktfotos til at vise farverne på deres billige sten. Hos Rhinstene.dk har du garanti for den ægte vare..

 

Hvordan finder jeg den rigtige farve?

Det bedste er at købe et farvekort. Her kan du se selve stenen og lægge den på dit stof, da farvekortenes sten sidder på et ark af gennemsigtig plast. Producenternes farveillustrationer online er ikke altid helt gode, og farven kan variere meget alt efter indstillingerne på din computerskærm. Har du mulighed for at besøge os i Århus, er du velkommen til at lave en aftale for at se stenene og finde den rigtige farve. Har du en sten, f.eks. fra en brugt dansekjole, som du skal finde magen til, er du også meget velkommen til at sende den til Rhinstene.dk med posten – så finder vi den helt rigtige slags, der matcher.

 

Har du øvrige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Læs vores handelsbetingelser.

Copyright © 2023 Rhinstene.dk