Preciosa

Preciosa

Preciosa er et tjekkisk mærke, som er mindre kendt end Swarovski, men hvis rhinsten og andre produkter kvalitetsmæssigt nærmer sig Swarovski. Preciosa er høj kvalitet til lav pris. 

Preciosa er et tjekkisk mærke, som er mindre kendt end Swarovski, men hvis rhinsten og andre produkter kvalitetsmæssigt nærmer sig Swarovski. Preciosa er høj kvalitet til lav pris. 

Hvad er Preciosa?

Preciosas historie går faktisk endnu længere tilbage end Swarovskis, idet de bygger på en århundredgammel tradition for krystalfremstilling i området omkring den tjekkiske by Jablonec, et område, som i dag kaldes for Crystal Valley. Selve navnet Preciosa er dog først blevet introduceret i 1948, hvor en række mindre krystalproducenter blev samlet under dette fælles varemærke. 

Preciosas krystaller/rhinsten er velegnede til en lang række formål, såsom nail art, rideudstyr, sko, håndlavede kort m.m. Allermest anvendes de dog til tøj, og Preciosa-stenene er ekstremt populære til discodragter, dansekjoler, skøjtekjoler, fitnessbikinier, brudekjoler m.m.  

Preciosa VIVA12 og Preciosa Maxima

Preciosa tilbyder flatback-rhinsten (chaton rose) i to forskellige kvaliteter: VIVA12 og Maxima. VIVA12 er krystaller i den klassiske facon med 12 facetter, mens Maxima-stenen er slebet i 15 facetter og kan præstere den højeste lysrefleksion på markedet overhovedet. Endvidere har Maxima en særlig holdbar durafoil-bagside, som medvirker til forbedret refleksion og intensitet.

Hos Rhinstene.dk har vi valgt overvejende at satse på den økonomiske VIVA12-serie og føre fuldt sortiment heraf, da mange af vores kunder netop vælger Preciosa pga. den billige pris og fantastiske value-for-money. Vi lagerfører dog også Maxima-udgaven i Crystal og Crystal AB i de fleste størrelser, samt udvalgte farver i ss20 for at tilgodese vores mest kræsne Preciosa-fans, ligesom vi naturligvis altid gerne bestiller Maxima-sten hjem i andre farver og størrelser (mindstekøb 720 stk.)

Copyright © 2019 Rhinstene.dk