Om Rhinstene.dk

Rhinstene.dk har eksisteret siden 2007, hvor jeg begyndte helt i det små med at sælge Preciosa. Min interesse for rhinsten udsprang af, at min datter var konkurrencedanser, og jeg syntes, kvalitetsrhinsten var frygtelig dyre, så jeg ville gøre dem billigere tilgængelige. Bl.a. ved som den første i Danmark at importere det tjekkiske mærke Preciosa, der var meget brugt blandt dansere i England, fordi det er en kvalitet tæt på Swarovskis, men til en noget lavere pris.

Herfra er Rhinstene.dk stille og roligt vokset sig større. I 2014 blev jeg autoriseret Swarovski-forhandler og kan dermed tilbyde begge verdens to førende brands inden for krystaller til dekoration. Gennem de mange år i branchen har jeg dels opbygget ekspertise og erfaring med varerne, dels et meget stort lager af begge mærker, som gør, at jeg kan afsende næsten alle bestillinger fra dag til dag. Jeg holder af at hjælpe folk med farver og design og går altid langt for at hjælpe mine kunder. Rhinstene.dk har ikke nogen fysisk butik, men det er altid muligt at aftale et besøg på vores adresse for at se farver og kvalitet eller evt. bare afhente bestilte varer.

Hvis du har særlige ønsker, ros, kritik eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig på info@rhinstene.dk. Er du utilfreds - sig det til mig. Er du tilfreds - sig det til andre!

Mette Wigh Tvermoes
Indehaver

 

 

Rhinstene.dk
Holmstruphøjvej 71
8210 Århus V
Tlf. 50727600
info@rhinstene.dk

CVR-nr. 30302591
Bankkonto: 9004-1120179442 (SparNord)
MobilePay: 25777

Copyright © 2023 Rhinstene.dk