Vi matcher prisen

Rhinstene.dk vil gerne give vores kunder den bedste kvalitet til de billigste priser. Derfor har vi nu indført PRISMATCH på alle vores produkter. Finder du mod forventning den samme vare til en billigere pris i en anden dansk forretning eller webshop, tilbyder vi at matche prisen.

Sådan gør du, hvis du har fundet en vare billigere et andet sted:

1. Tjek, at betingelserne for prismatch er opfyldt (se nedenfor).

2. Skriv en mail til info@rhinstene.dk., hvor du angiver, hvilket produkt du ønsker at købe, samt dokumentation (link til den billigere vare), så vender vi hurtigt tilbage med et svar.

Du kan roligt foretage din bestilling, mens du venter på svar – er der mulighed for prismatch, regulerer vi din betaling. Vi skal dog have modtaget din mail, inden varen afsendes. Vurderer vi, at betingelserne for prismatch ikke er opfyldt, får du besked og har naturligvis ret til at annullere din ordre. Det er ikke muligt at få prismatch med tilbagevirkende kraft, dvs. efter afsendelsen af din ordre.

 

Betingelser for prismatch:

  • Der skal være tale om præcis samme vare.
  • Varen skal være på lager til straksafsendelse hos den anden webshop.
  • Gælder kun privatkunder, ikke B2B eller særlige aftalepriser, som ikke fremgår af forretningens hjemmeside.
  • Gælder ikke ved ophørsudsalg, køtilbud, restpartier, 2. sortering e.l.
  • Prismatch omfatter ikke serviceydelser som levering, porto, ekspedition osv.
  • Vi prismatcher ud fra produktets reelle pris hos os. Dvs. har du brugt en rabatkode, er det produktprisen efter fratrukket rabat, som vi beregner og sammenligner prismatch ud fra.
Copyright © 2023 Rhinstene.dk