Ansøg om at købe Swarovski-krystaller

Swarovski® har siden 1895 været det førende mærke inden for udsmykningsgenstande af fineste krystal. Swarovski er kendt som et yderst innovativt brand og for sit samarbejde med de største designere og mærker inden for mode, smykker, accessories og indretning over hele verden. Krystaller fra Swarovski udgør en fantastisk inspirationspalet, da de fås i et væld af farver, effekter, former og størrelser og er fremstillet i overensstemmelse med den helt nye blyfri* standard Advanced Crystal.

Ud fra et ønske om at værne om deres varemærke har Swarovski valgt at begrænse salget af løse krystaller til godkendte erhvervskunder gennem nogle få forhandlere på verdensplan. Rhinstene.dk har som den eneste forhandler i EU fået tilladelse til at være Authorized Distribution Partner og dermed sælge krystaller fra Swarovski. Det er vi meget stolte af, og vi glæder os over at have mulighed for at formilde disse eksklusive produkter til vores kunder. Til godkendte kunder kan vi levere hele Swarovskis sortiment inden for non-hotfix- og hotfix-flatbacks, perler, sew-on-sten, chatons m.v.


Swarovski Authorized Distributor


Hvem kan blive godkendt som Swarovski-kunde?

Kun virksomheder har mulighed for at ansøge om at købe Swarovski-krystaller gennem vores webshop. Der stilles ikke krav til virksomhedens størrelse, men man skal have et CVR-nr. Det er en betingelse, at krystallerne anvendes i virksomhedens produkter eller design, og videresalg af de løse krystaller er ikke tilladt. Endelig skal man være villig til at underskrive en juridisk bindende kontrakt med Swarovski om, at man ikke anvender Swarovskis navn eller varemærke i sin markedsføring.

Du finder ansøgningsblanketten HER.

Når vi modtager din ansøgning, vil vi snarest gennemgå den og vende tilbage til dig med svar. Bliver du godkendt, vil du få adgang til at købe Swarovski-varerne i vores webshop via din kundeprofil, og du vil modtage en personlig kode, en såkaldt GSK, som skal angives ved køb. Har du allerede en GSK fra en udenlandsk webshop, angiver du blot din GSK, når du udfylder ansøgningsskemaet. Du må forvente, at der går 1-2 uger fra ansøgningstidspunktet, før du kan begynde at bestille krystaller fra Swarovski via vores webshop.

Bliver du ikke godkendt, eller vælger du ikke at ansøge, vil vi med glæde hjælpe dig til at finde det bedste alternativ blandt vores andre gode brands.

 

*Krystalglas og alle øvrige materialer har et blyindhold på højst 0,009%.

Copyright © 2023 Rhinstene.dk