Bestilling og levering

Her finder du svar på en række ofte stillede spørgsmål om bestilling og levering.

 
 

 

Hvor hurtigt får jeg mine varer?

Hvis alle varer er på lager, modtager du dem i løbet af 1-2 hverdage. Varer, der er bestilt inden kl. 12, vil normalt blive afsendt samme dag. Vær opmærksom på, at enkelte varer er bestillingsvarer og har lidt længere leveringstid. Det står i så fald angivet ved den enkelte vare. Er der udsolgte varer eller andre problemer med din bestilling, vil du altid blive kontaktet.

Vi sender med PostNord eller GLS, som begge lover levering næste hverdag. Der kan dog ske forsinkelser, og dette har Rhinstene.dk ikke nogen indflydelse på. Derfor er det altid en god idé at bestille i god tid. Det gælder især, hvis du har brug for store mænger sten.

Er det vigtigt for dig, hvilket fragtfirma din pakke kommer med, eller ønsker du en bestemt pakkeshop, så send os en mail, når du bestiller, så efterkommer vi så vidt muligt gerne dit ønske.

 

Hvad koster fragt?

Vi sender med PostNord eller GLS. Fragt koster 39 kr. uden omdeling (dvs. du henter selv din pakke i din lokale postbutik) og 55 kr. med omdeling, uanset hvor meget du bestiller. Helt små, lette ordrer (op til 720 sten) vil ofte blive sendt som Quickbrev, så her får du alligevel omdeling, selv om du vælger den billige fragt. Disse forsendelser er ikke sporbare og forsikrede, men som loven kræver det, bærer Rhinstene.dk naturligvis risikoen og ansvaret for, at du modtager dine varer. Forsendelser til firmaadresser er altid med omdeling og koster derfor 55 kr.

 

Kan man selv afhente sten hos jer eller komme at handle på adressen?

Ja, bestemt! Selv om Rhinstene.dk overvejende er en webshop, er du velkommen til at lave en aftale om at komme og få råd og vejledning og prøve dig frem med farver og størrelser – eller blot afhente dine bestilte sten for at spare fragten. Vi har åbent efter aftale – skriv til info@rhinstene.dk, hvornår du gerne vil komme, eller kontakt os på tlf. 50727600 (også sms). Vi er fleksible med tidspunktet for besøg, men henstiller dog til vores kunder så vidt muligt at lægge aftalerne inden for normal arbejdstid.

 

Kan jeg være sikker på, at jeres varer er ægte?

Ja! Vi køber alt direkte fra producenterne, så det kan vi garantere. Vær opmærksom på, at billige sten undertiden sælges på nettet som Preciosa eller Swarovski, endda i falsk, kopieret emballage, så pas på ikke at blive snydt. Nogle webshops bruger også uretmæssigt Swarovskis produktfotos til at vise farverne på deres billige sten. Hos Rhinstene.dk har du garanti for den ægte vare..

 

Hvordan finder jeg den rigtige farve?

Det bedste er at købe et farvekort. Her kan du se selve stenen og lægge den på dit stof, da farvekortenes sten sidder på et ark af gennemsigtig plast. Producenternes farveillustrationer online er ikke altid helt gode, og farven kan variere meget alt efter indstillingerne på din computerskærm. Har du mulighed for at besøge os i Århus, er du velkommen til at lave en aftale for at se stenene og finde den rigtige farve. Har du en sten, f.eks. fra en brugt dansekjole, som du skal finde magen til, er du også meget velkommen til at sende den til Rhinstene.dk med posten – så finder vi den helt rigtige slags, der matcher.

 

Hvilke betalingsmidler modtager I?

Du kan betale elektronisk med dankort, MasterCard, VISA og alle andre internationale betalingskort, samt MobilePay og ViaBill. Herudover kan du også vælge at overføre betalingen til vores bankkonto eller betale manuelt med MobilePay. Har du problemer med at få betalingen til at virke, sidder vi altid parat til at hjælpe.

Handler du fysisk på vores adresse, kan samme betalingsmidler bruges. Du kan naturligvis også betale kontant.

 

Har du øvrige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Læs vores handelsbetingelser.